Share
Netwerkbijeenkomst Q4 met thema "Disruptie" zal georganiseerd worden voor de Kerstborrel, eindelijk weer in december
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Klik hier om deze nieuwsbrief in je browser te bekijken

Beste ,

We willen jullie graag uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst en aansluitende kerstborrel op 8 december a.s. in Hoofddorp. Het thema van de bijeenkomst is "Bestaat mijn bedrijf in 2025 nog en hoe ziet het er dan uit?".

In deze nieuwsbrief maken we ook graag onze nieuwe partner Chargebee bekend en bespreken we de uitkomsten van de laatste ALV.

Veel leesplezier,

Simon Besteman

Bestaat je bedrijf nog over 5 jaar?


Vorig jaar december stond helemaal in het teken van een explosieve stijging van het aantal COVID besmettingen. Opeens ging het land weer helemaal op slot. We hadden iedereen al uitgenodigd voor de kerstborrel, maar 2 weken vooraf moesten we alles annuleren. Uiteindelijk hebben we een borrel in juni toch maar als verlate kerstborrel aangemerkt, met mooi zonnig zomerweer.

Dit jaar lijkt de herfstgolf van besmetting gelukkig alweer geluwd en kunnen we, zoals het hoort, in december met elkaar genieten van een drankje en samen terugkijken op het afgelopen jaar.

Lees het volledige blog over de netwerkbijeenkomst en kerstborrel

Chargebee sluit zich aan bij Dutch Cloud Community


Als wereldwijde marktleider op het gebied van Recurring Revenue management is Chargebee een uitstekende aanwinst voor leden en partners van de branchevereniging.

Chargebee is de marktleider voor recurring revenue management software. Met onze oplossing beheren duizenden bedrijven de volledige levenscyclus van terugkerende inkomsten (abonnementen) – van kassa tot geld, omzeterkenning en retentie – op een plaats en automatiseren ze de belangrijke processen met vertrouwen. Daarnaast biedt Chargebee bedrijven de mogelijkheid om sneller in te spelen op marktveranderingen met complexe & flexibele producten.

Chargebee helpt de Finance, Engineering & Product teams om hun manuele werkzaamheden en uitdagingen te reduceren met daarbij een fundering om sneller nieuwe proposities uit te rollen en meer omzet te genereren.

Chargebee wordt niet voor niets al jaren bekroond als beste oplossing in de markt.

Bekijk de aankondiging van het nieuwe partnership
Klik hier voor de partnerpagina van Chargebee

Nieuwe handleiding vorderingen beschikbaar


Een nieuw document genaamd “Beleid en procedures bij justitiële vorderingen tot verstrekking van gegevens gericht aan een Cloudaanbieder” is nu beschikbaar in het juridisch documenten systeem van DCC. Leden kunnen hier nalezen wat het beleid is op gebied van vorderingen voor gegevensverstrekking en wat de procedures zijn hoe om te gaan met vorderingen van politie en/of justitie.

Het document, of beter gezegd handleiding, ziet niet toe op alle typen vorderingen. Vooral veel voorkomende vorderingen worden behandeld. Een totaaloverzicht zal later nog volgen of toegevoegd worden vanuit het juridisch team van DCC.

Voor toegang tot het juridisch documenten systeem, stuur een mail aan Ruud (ruud@dutchcloudcommunity.nl) of het juridisch team (legal@dutchcloudcommunity.nl).

CISPE dient klacht over Microsoft in bij de Europese Commissie


9 november 2022, Brussel. Vandaag heeft CISPE (Cloud Infrastructure Service Providers in Europe) een formele klacht betreffende mededinging tegen Microsoft ingediend bij het Directoraat-generaal Concurrentie (DG Concurrentie) van de Europese Commissie.

CISPE steunt twee van haar leden, OVHcloud en Aruba, die al eerder een aparte klacht over Microsoft hebben ingediend. In haar eigen klacht houdt CISPE rekening met ernstige onopgeloste kwesties en treedt de organisatie op als vertegenwoordiger van de Europese cloudinfrastructuursector. Ze zoekt oplossingen voor klanten en leveranciers in een levendige markt voor cloudinfrastructuurdiensten.

Bekijk het volledige persbericht over de officiële klacht

Kerstborrel & Netwerkbijeenkomst


Het is weer tijd voor de Dutch Cloud Community Kerstborrel; de gezelligste jaarafsluiter van de cloud- en hostingsector. We kijken er ontzettend naar uit om op donderdag 8 december jullie weer te zien en te proosten op een mooi en gezond 2023. 


Voorafgaand (van 15:00 tot 17:00 uur) aan de kerstborrel organiseren we exclusief voor leden en partners de vierde netwerkbijeenkomst van het jaar. Het thema is: ‘Bestaat mijn bedrijf in 2025 nog en hoe ziet het er dan uit?’ 

Je kunt je hier aanmelden voor de Kerstborrel en de netwerkbijeenkomst vooraf

Verslag Algemene Ledenvergadering


Vorige week vond de Algemene Ledenvergadering van Dutch Cloud Community plaats bij BIT in Ede.

Allereerst willen we iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om fysiek of online de bijeenkomst bij te wonen. Het is bij verenigingen altijd een beetje een uitdaging om leden naar bijeenkomsten te laten komen die puur gaan over de vereniging zelf. Dat meer dan 50 van jullie je tijd vrij hebben gemaakt om er bij te zijn, maakt ons heel dankbaar. Het zegt ook iets over de betrokkenheid die jullie voelen bij “onze club”, en dat is ook een zegen.

Het belangrijkste besluit dat genomen moest worden was het aanstellen van een tijdelijk bestuur dat de opdracht gaat krijgen om een strategie richting 2027 voor te bereiden.

Bekijk hier het volledige verslag van de Algemene Ledenvergadering

NBIP NEXT


Op 24 november is de eerste editie van NBIP NEXT, het event waar slimme technieken, kennis en de branche samen komen!
In het Oude Magazijn in Amersfoort brengen we u op de hoogte van nieuwe technieken en zijn er interessante sessies over algemeen bestuurlijke onderwerpen. Op die manier blijven we de dreigingen en ontwikkelingen van vandaag en morgen (NEXT) voor!

Schrijf je hier in om mee te doen

Cohesity ReConnect


Fact: 46% of organizations have been hit by a ransomware attack in the past 6 months. Could you recover from an attack? Do you practice your fail-safe plan? Could your business survive?

Join us to learn about the latest cybersecurity trends from leading industry experts and how to put the theory into practice in real-life scenarios.

Join the event by clicking here
Check out the Cohesity partner page

Chargebee WK Event, Senegal vs. Nederland


Chargebee organiseert een WK Event voor onze klanten, partners en relaties. Samen kijken we naar de 1ste wedstrijd in de poulefase, Senegal vs. Nederland op 21 november.  

Het idee is om verschillende Recurring Revenue-bedrijven bij elkaar te brengen en over uitdagingen rondom het schalen van het bedrijf te sparren. Dit zal gebeuren onder het genot van een drankje & voetbalwedstrijd.

Klik hier om erbij te zijn
Bekijk de Chargebee partnerpagina

Kingston supporting the needs of a leading hosting provider


Our business development team were approached by a leading hosting provider in the heart of Europe


To help them achieve their service levels and ecological commitments, they needed a technology partner that could offer them compatible modules to upgrade new and existing servers as well as good availability and fast delivery.

Take a look at the case study here
Click for Kingston partner page


Dutch Cloud Community
Maanweg 174
2516 AB Den Haag
The Netherlands

Uitschrijven | Updaten


Email Marketing by ActiveCampaign