Share
De werkgroepen van Dutch Cloud Community ontplooien zich als misschien wel het meest waardevolle dat wij voor onze leden kunnen doen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Klik hier om deze nieuwsbrief in je browser te bekijken

De community groeit, werkgroepen en nieuwtjes


NorthC Datacenters en Snel.com sluiten zich aan bij onze community, een belangrijke checklist om door te lopen om je Algemene Voorwaarden helemaal scherp te stellen, er gebeurt heel veel in de werkgroepen van DCC (sluit je aan bij een of meerdere!) en veel nieuwtjes van onze leden en partners. Dat allemaal in deze nieuwsbrief!

DCC staat bol van de werkgroep-activiteiten


De werkgroepen van Dutch Cloud Community ontplooien zich als misschien wel het meest waardevolle dat wij voor onze leden kunnen doen. Verschillende specialisten werken en discussiëren met elkaar over uiteenlopende onderwerpen. Er wordt gebouwd aan nieuwe kwaliteitsdocumenten en waar voorheen nog geen overleg bestond kunnen nu gedeelde strategieën ontworpen worden om samen vanuit onze kracht de gemeenschappelijke uitdagingen op te pakken. 


We nemen je even mee in de vorm van een update uit de verschillende teams

Snel.com vertelt over lidmaatschap


Sinds deze zomer is Managed hostingprovider Snel.com lid van de Dutch Cloud Community. Musti Aslan, CEO van Snel.com, deelt graag waarom hun organisatie lid wilde worden van de branchevereniging en welke bijdrage zij leveren binnen de community.

 

Musti Aslan: “We zijn lid geworden van de Dutch Cloud Community, omdat we graag aansluiten bij een vereniging die de belangen van onze sector goed behartigt. Als hostingprovider van onder andere managed service diensten, willen we actief sparren met leden en partners binnen het netwerk. Ook zijn we aan het kijken hoe we een bijdrage kunnen leveren aan een van de werkgroepen van de Dutch Cloud Community. Kortom: hoe meer organisaties zich aansluiten, hoe sterker we staan.”


Klik hier om de ledenpagina van Snel.com te bekijken

NorthC Datacenters wordt partner van Dutch Cloud Community


Sinds 1 oktober is de grootste regionale datacenterdienstverlener van Nederland, NorthC Datacenters (NorthC),  partner van de Dutch Cloud Community (DCC). NorthC sluit zich aan bij DCC om expertise te delen en te leren van IT-dienstverleners die gebruikmaken van datacenterdiensten. NorthC ziet de samenwerking als een logisch gevolg van ontwikkelingen in de markt  waarbij datacenters en hosting- en cloudproviders langdurige partnerships aangaan.

Lees het volledige persbericht over onze nieuwe partner
Bekijk de nieuwe partnerpagina van NorthC

Vernieuwde Dutch Cloud Community checklist voor Algemene Voorwaarden


Er is een vernieuwde versie van de checklist voor Algemene Voorwaarden van Dutch Cloud Community. Het document is niet een template voor AV die je copy/paste om er je eigen voorwaarden van te maken. Het is een uitgebreide en vrij complete lijst van de onderwerpen waar je over wilt nadenken en/of die je met je klant wilt bespreken. Het dekt zo'n beetje alles, van audits, geheimhouding, facturatie tot business continuity.

De checklist staat gratis tot jullie beschikking. Let wel op: het document is niet voor iedereen te downloaden. Het staat in een beveiligde omgeving op Juriblox samen met de andere juridische documenten voor de leden van DCC. Heb je daar geen toegang toe? Stuur dan een mailtje naar ruud@dutchcloudcommunity.nl en dan zal er een gebruikersnaam en wachtwoord voor je aangemaakt worden.

Arrow & Lenovo BBQ Masterclass


Een gezellige barbecue-masterclass door Arrow, waar partners nader kennis kunnen maken met Lenovo. Interesse?

Schrijf je hier in
Lenovo partnerpagina

Lower data center power costs by 60%


In this Kingston case study they show how their storage technology lowered power costs for a Hostmein data center.

Read the case study
Kingston partner page

MSP's: Een tijd van groei & uitdagingen


Het is een goede tijd om MSP te zijn, volgens Kaseya-CEO Fred Voccola. Maar deze groei zorgt ook voor uitdagingen.

Bekijk het nieuwsbericht

Minimizing gaming latency for 20 years


The i3D.net story began in the early 2000s with a simple idea: to make online gaming better. From modest beginnings, to now a global company. 

Read the full blog
i3D.net partner page

Levert AWS wel sovereign cloud?


AWS zag de trend richting soevereine clouds ook aankomen en biedt er dan ook alle ruimte voor. Maar ze vinden de naamgeving  meer een marketingterm.

Lees het artikel
AWS partnerpagina

Claranet groeit met drie overnames


Claranet heeft drie nieuwe overnames aangekondigd als onderdeel van haar groeistrategie in Europa en groeit daarmee op een breed scala aan diensten.

Bekijk het nieuwsbericht
Claranet ledenpagina


Dutch Cloud Community
Maanweg 174
2516 AB Den Haag
The Netherlands

Uitschrijven | Updaten


Email Marketing by ActiveCampaign