Share
Op basis van jullie antwoorden op onze enquête hebben we een karting event voor IT teams georganiseerd in 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Klik hier om deze nieuwsbrief in je browser te bekijken

Beste ,

Als lid van Dutch Cloud Community heb je het druk: er staat een netwerkbijeenkomst over disruptie op de planning, en natuurlijk de kerstborrel! Maar vergeet ook niet om je team op te geven voor de IT Karting Days 2023 in februari, en om CloudFest in de gaten te houden. Dit en meer nieuws in deze nieuwsbrief!

Veel leesplezier,

Simon Besteman

IT Karting Days 2023


In september hebben we jullie een kleine enquête gestuurd: “stel dat Dutch Cloud Community in 2023 een Karting event organiseert, heb je dan belangstelling om mee te doen? En zoja, moeten we het in de zomer of in de winter doen? En moeten we het indoor of buiten organiseren?”

92% van de respondenten gaf aan dat ze zeker of waarschijnlijk mee zouden doen. Dat was vrij duidelijk toch? En dan liefst in de winter, en indoor. Ook is de voorkeur gegeven aan teams van vijf coureurs, en een kleine meerderheid sprak zich uit voor elektrische karts liever dan verbrandingsmotoren.


Lees hier het volledige blog en meld je team snel aan via itkarting.com

Kerstborrel & Netwerkbijeenkomst - laatste kans


Donderdag is de Dutch Cloud Community Kerstborrel al! De gezelligste jaarafsluiter van de cloud- en hostingsector. We kijken er naar uit om jullie op donderdag 8 december weer te zien en te proosten op een mooi en gezond 2023.


Voorafgaand (van 15:00 tot 17:00 uur) aan de kerstborrel organiseren we exclusief voor leden en partners de vierde netwerkbijeenkomst van het jaar. Het onderwerp van deze middag is: ‘Besta je nog over 5 jaar? Disruptie is een bedreiging voor de sector. Hoe kunnen we ons ertegen wapenen?’

Je kunt je hier aanmelden voor de Kerstborrel en de netwerkbijeenkomst vooraf

P.S. Bekijk hoe onze events eraan toe gaan in deze Summer BBQ video-impressie

Dutch Cloud Community is aanwezig op Cloud Expo op woensdag 7 & donderdag 8 december


De cloud maakt onderdeel uit van de hedendaagse IT-strategie, maar wat houdt dit in voor jouw organisatie? Ontdek tijdens de Cloud Expo de voor- en nadelen van de cloud. Wat is de impact en hoe kun je inspelen op de allernieuwste ontwikkelingen.


In de Cloud Theaters zijn gedurende de dag verschillende kennissessies van onder andere Microsoft en AWS. F1-pit reporter Jack Plooij zal op de Arrowsphere Stage u meenemen in de wereld van F1 en de rol van cloud. Uiteraard zal hij leuke anekdotes vertellen over het Arrow McLaren raceteam en natuurlijk het team van Red Bull.


Gratis tickets reserveer je hier

Bekijk het programma

CloudFest 2023 komt er aan!


Al ingeschreven voor CloudFest 2023? Het grootste event van de Europese Cloud industrie vindt weer plaats in Rust, van 21 tot 24 maart. En vanzelfsprekend zal er op maandagavond 20 maart ook weer een Dutch Night zijn!

Je kunt je gratis aanmelden voor CloudFest met onze eigen code "DutchCloud23"

Dutch Cloud Community presenteert:

IT Karting Days 2023


We hebben het er in het blog al even over gehad: De IT Karting Days 2023. We hebben 2 datums verzorgd (2 en 9 februari) zodat iedereen een kans krijgt om erbij te zijn. Kom naar het leukste en snelste evenement in de datacenter, hosting, cloud en IT-markt! Verdedig samen met je collega’s de eer van jouw bedrijf en geniet van een middag kartracen bij de Kartfabrique in Utrecht.


Laat samen met jouw IT-team zien wie het snelste op de baan is

Nieuwjaarsevent NorthC Datacenters


NorthC Datacenters houdt op donderdag 19 januari een nieuwjaarsevent in het Louwman Museum in Den Haag. Als trots partner van de Dutch Cloud Community nodigt NorthC graag de leden van DCC uit voor dit event.

NorthC heeft trendwatcher Richard van Hooijdonk uitgenodigd om de gasten mee te nemen langs de technologische trends voor 2023. Richard van Hooijdonk is niet de enige met een interessant verhaal. Jarno Bloem, COO bij NorthC, vertelt tijdens het event meer over de duurzame ambities van NorthC.

Na afloop van de plenaire sessies volgt een korte rondleiding langs de highlights van het museum en wordt het geheel afgesloten met een feestelijke borrel.


Klik hier voor alle info over het event en om in te schrijven
Klik hier voor de NorthC partnerpagina

EU beschuldigd van cloudprotectionisme


Europese gebruikers kunnen geen gebruik meer maken van de voordelen van de wereldwijde schaal van cloudbedrijven, als het EUCS van kracht wordt die de Europese cybersecurity-organisatie ENISA heeft voorgesteld. Dertien marktvertegenwoordigers, waaronder de Kamers van Koophandels uit de VS, Japan en Latijns-Amerika, waarschuwen Europa hiervoor in een gezamenlijke verklaring.


Lees hier het nieuwsbericht

Cybersecurity verhogen: Awareness as a Service


Hoe goed uw bedrijf cybersecurity ook heeft ingericht, personeel blijft een zwakke plek in de beveiliging. Het is voor bedrijven daarom belangrijk om de security awareness van het personeel structureel te vergroten.

Kan uw personeel inschatten wat een phishingmail is en welke URL wel of niet veilig is? De Awareness as a Service dienstverlening van Networking4all biedt uitkomst.


Lees het blog over de nieuwe dienst
Networking4all partnerpagina

2023: Jaar van de EGP soevereine cloud


De oprichters van EGP beseften bij de start van het bedrijf al het grote belang van data soevereiniteit.

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan, roept EGP 2023 uit tot het jaar van de soevereine cloud.


Bekijk het volledige artikel

Is het wel kerst zonder een adventskalender?


Het is december! Daarom kun je nu weer de Cohesity adventskalender voor dit jaar bestellen.

De adventskalender is een mooie Kersttraditie, die helpt de dagen van 1 tot 25 december af te tellen.

Bestel hem via deze link
Bekijk de Cohesity partnerpagina


Dutch Cloud Community
Maanweg 174
2516 AB Den Haag
The Netherlands

Inschrijven | Uitschrijven | Updaten


Email Marketing by ActiveCampaign