Share
Zoals eerder aangekondigd zetten we dit najaar het onderzoek naar cloud adoptie voort.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Klik hier om deze nieuwsbrief in je browser te bekijken

Om actueel te blijven moet de Cloud Adoptie Monitor ieder jaar bijgewerkt worden. Daarom gaat er een nieuwe ronde van start. Ruud Alaerds geeft een toelichting hierover. Meld je aan voor de ledenvergadering volgende week. En we gaan weer naar CloudFest. Je vindt de speciale (gratis) aanmeldcode voor Nederlandse bezoekers in deze nieuwsbrief!

Cloud Adoptie Monitor – start nieuwe meting


Zoals eerder aangekondigd zetten we dit najaar het onderzoek naar cloud adoptie voort. Voor de Cloud Adoptie Monitor stellen we vragen aan eindgebruiker organisaties; van grote tot kleine bedrijven en instellingen in Nederland. We blijven deze vragen stellen, omdat we weten dat inzichten door de tijd heen veranderen.

Bekijk een greep uit de vragen en thema’s die we gaan stellen/behandelen

Dutch Cloud Community netwerk groeit door


In oktober hebben we weer nieuwe leden mogen begroeten. Sona Business en Magna Solutions hebben zich aangesloten bij DCC. Sona Business is een leverancier van telecomdiensten via uitgebreide internationale netwerken van Azië, Europa tot de markten van Amerika en levert onder andere real-time data-, video- en spraakcommunicatie diensten over IP, maar ook private cloud oplossingen, Virtual Private Servers en Dedicated Servers. Magna Solutions levert consultancy, implementaties en beheer van datacenters, managed cloud, managed connectivity en managed security.

We zien dat steeds vaker specialisten in een breed spectrum van het IT veld, met een focus op cloud diensten en dienstverlening, zich melden bij DCC. Dat is iets wat we toejuichen omdat juist het verschil van kennis, inzicht en ervaring het netwerk rijker maken voor leden en partners.

Algemene Ledenvergadering 3 november


Jullie hebben allemaal de uitnodiging gekregen. Op donderdag 3 november houden we een Algemene Ledenvergadering waarin onze vereniging een nieuw (interim) bestuur gaat benoemen. Jullie stem is belangrijk, het zijn de leden die uiteindelijk de koers van DCC moeten bepalen. Veel van jullie hebben zich al aangemeld, als je het nog niet hebt gedaan: er is nog tijd!

Aanmelden kan via alv@dutchcloudcommunity.nl

CloudFest 2023 komt er aan!


Inschrijvingen zijn open voor CloudFest 2023! Het grootste event van de Europese Cloud industrie vindt weer plaats in Rust, van 21 tot 24 maart. En vanzelfsprekend zal er op maandagavond 20 maart ook weer een Dutch Night zijn!

Je kunt je gratis aanmelden voor CloudFest met onze eigen code

Mocht de code niet goed doorkomen, gebruik dan code "DutchCloud23"

Meld je alvast aan voor Dutch Night 2023


Al enkele jaren zijn de Dutch Night en het Dutchies Dinner één van de hoogtepunten op CloudFest, het grootste evenement voor cloud computing ter wereld. Tijdens CloudFest wordt onze community in een paar dagen tijd bijgepraat op het gebied van cloud-ontwikkelingen, vinden er hackathons plaats en kan men tijdens diners, concerten en feestavonden volop netwerken.

Je kunt je nu al hier aanmelden voor Dutch Night 2023

Veeam Unplugged Nederland


Met exclusieve technische sessies over back‑up en (cloud) datamanagement, nieuwe mogelijkheden en inzichten, Veeam demo's, Q&A en meer.

Schrijf je hier in
Veeam partnerpagina

URL als verdediging tegen phishing


Networking4all licht graag toe hoe u phishing tegen kunt gaan, welke rol de url hierin speelt en hoe u mogelijke gevaren via een url kunt herkennen.

Lees het blog
Networking4all pagina

Tilaa introduceert Tilaa Talent Fonds


Het fonds ondersteunt individuele studenten, groepjes, studerend aan het mbo tot universitair met het opbouwen een carrière door hun ideeën te helpen realiseren.

Lees meer over het fonds

Korton Software heet nu beedr


Korton Software zet zich neer met een nieuwe identiteit  en naam en gaat voortaan door het leven als beedr. Dat heeft de softwareleverancier bekendgemaakt tijdens Taxi Expo ’22.

Lees het nieuwsbericht

Beedr ledenpagina

Actie cloud sector voor goede doelen


De #Cloud4GoedeDoelen is een nieuwe actie van de Social Responsibility werkgroep van branche-vereniging Dutch Cloud Community. Goede doelen kunnen zich nu melden om mee te doen.

Lees hier het artikel
Meld je aan voor de actie

Alternatieven voor online diensten nodig in Europa


Aanbieders van online diensten van buiten Europa geven niet altijd de door ons gewenste prioriteit aan privacy, security en data-soevereiniteit. Daarom zijn alternatieven nodig.

Lees het nieuwsbericht


Dutch Cloud Community
Maanweg 174
2516 AB Den Haag
The Netherlands

Uitschrijven | Updaten


Email Marketing by ActiveCampaign